Vordingborg Kommunes hjemmeside

Møn Kulturarvsatlas

Kulturarvsstyrelsens hjemmeside
ForsideDet trykte atlasKulturmiljødatabasenBygningsdatabasenSådan blev atlasset tilVelkommenAtlassetHvordan bliver atlasset tilHvad omfatter atlassetFormidlingProjektets metodeProjektets forløbProjektets aktørerArkivKontaktKommunens handlingsplan

Denne side fortæller om, hvordan atlasset blev til. Siden er overført uændret fra den midlertidige hjemmeside, der var åben mens atlasset blev udarbejdet, og som blev lukket i december 2006, da den blivende hjemmeside åbnede. Siden tjener nu kun som historisk dokumentation og indeholder muligvis forældede oplysninger.

Velkommen til Møn Kulturarvsatlas

Mølleporten i Stege

På denne side kan du følge arbejdet med at lave Møn Kulturarvsatlas, som Møn Kommune og Kulturarvsstyrelsen står bag. I løbet af det næste års tid kan du her få information om det atlasarbejde, der netop er startet på Møn. Det færdige atlas vil også kunne ses her på www.moen-atlas.dk i december 2006. Atlas i bogform vil kunne købes i boghandlen fra slutningen af december 2006.

Kulturarvsatlasset har til formål at sætte fokus på kommunens kulturarv, både på bygnings- og bevaringsområdet, og på kulturmiljøområdet og landskabsområdet.

Under Sidste nyt kan du læse de seneste nyheder om, hvor langt projektet er nået og hvor på hjemmesiden, der er kommet nyt projektmateriale, du skal blot klikke på nyheden, så får du hele dokumentet. Desuden findes der her et Arkiv med en oversigt over indbragt materiale.

Under Hvordan bliver atlasset til kan du bl.a. læse om atlasopgaven, baggrund, metode, projektets deltagere og den følgegruppe, som medvirker i arbejdet. Desuden findes der her relevante links til mere viden om kulturarv og til kontaktpersoner og partnere i projektet, dagsordner og referater.

Endelig indeholder hjemmesiden under Projektets forløb oplysninger om, hvilke aktiviteter der skal gennemføres under forløbet, herunder registreringerne af bygninger og kortlægningen af kulturmiljøer. Desuden findes der her et arbejdsprogram.

SøgLitteraturLinksKontakt